fredag 8 juni 2012

Gimo-BIF

På nationaldagen begav Bälinge sig ut till Gimo för match. Ett Gimo man under försäsongen förlorat mot och nu var väldigt revanschsuget. Tyvärr märks inte det speciellt mycket den inledande kvarten och det är Gimo som tar för sig mest och har några skottlägen som antingen går utanför eller som Martin K räddar. Ju längre halvleken går så tar sig Bälinge in i matchen och skapar flera hörnor och frisparkar i bra lägen. På just en frispark hittar Slätta, Thomas Clavebrings panna och det står 1-0 till Bälinge efter första halvlek.

I halvtid bestämmer vi oss för att fortsätta köra och inte släppa in dem i matchen, men redan efter 2-3 minuter lyckas Gimo kvittera efter mycket slarv där Gimos spelare får nicka helt ostört in kvitteringen. Efter Gimo kvittering får Bälinge lite problem och Gimo matar in bollar mot målet, men lyckligtvis klarar vi av det och precis som i första halvlek tar vi över ju mer halvleken går. Ledningsmålet kommer även denna gång Thomas Clavebring ligga bakom, då han snyggt får en passning av Kanjo och ska sedan passa bollen snett inåt bakåt där en Gimo-spelare stöter in bollen i eget mål. Gimo går därefter ner på trebacklinje vilket öppnar upp för kontringar där Slätta hittar ut till pär på vänsterkanten som springer förbi sin försvarare och snyggt spelar in den till Filip Elfberg som sätter spiken i kistan i 85e minuten. Vi har även ytterligare chanser att utöka där Slätta är närmast.