tisdag 5 juni 2012

Inför match: GFK vs BIF + lite annat

Imorgon bär en buss av till Gimo för match mot just Gimo FK där utgången känns oviss då man inte riktigt vet var man har detta lag. GFK har som vanligt blandat och gett under säsongen och personligen känns de som årets flopp då de fanns högt upp i min tabell inför säsongen men kanske har man lite för mycket nytt och spelare som Erik Widerberg kanske inte har presterat på max och just detta måste BIF har i åtanke tills imorgon då man absolut inte får underskatta detta kompetenta lag. Det trygga är ändå vetskapen om BIF som trupp och hur grymt starka man är över 90 minuter. Laget dras med en del skavanker men kommer trots detta till spel med en mycket bra trupp.
Matchen börjar 15:00 på Idrottsgården i Gimo, be there!!

Annars så var det ovanligt hett på träningen idag där Martin tände till ordentligt några gånger och det kändes bra med matchen imorgon i åtanke.
Ikväll provtränade också Ivan Nikolic med BIF, en forward/ytter som senast spelade i Ukurd som verkar ha problem att behålla spelare efter att Carlos Soria fick sparken igår. Nikolic såg riktigt spännande ut och kändes som en seriös spelare som verkligen hade något att bidra med. Vill det sig bra så kommer Ivan att skriva på i dagarna som kommer och ger i såna fall BIF mer konkurrens och kompetens i de offensiva positionerna.

// Bank den bättre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar