onsdag 31 oktober 2012

Lite saker....

Inomhuscuperna drar ju snart igång igen. Tiden går bra fort. Om jag minns rätt gjorde vi en väldigt bra allianscup där vi var nära att slå ut suveräna unik (vinnare av cupen 3 år i rad). Vi tog ledningen med 1-0 av Pär h och höll sedan i den till det återstod 5 min. Kvitteringen kom på ett självmål och ledningsmålet kom bara av farten minuten senare. Hoppas iaf vi kan göra något liknande i år med. Många tycker ju inte vi bönder från Bälinge kan spela fotboll inomhus, men vi spelar  med hjärta och hjärna istället. Kommer man långt med!

Allianscupen spelas v48 26nov-2dec

Luciacupen spelas v49 7-9 dec

Se till att ej boka upp er dessa datum. Ta ledigt från jobb m.m. Riktigt rolig cup att spela. Vet ej ännu spelschemat för cuperna. De dyker upp så fort jag får dem. 


Vi har ju även spelat en innebandymatch mot bälinges herrlag i innebandy som i detta nu ligger 1:à i div 6. Vi lyckades spela 6-6 efter att vi tappat två ledningar. Först en 4-1 ledning och sedan en 6-4 ledning. Imponerade gjorde degen i målet. Någon som man hade förväntat sig lite mer av var ju våran lagkapten för dagen Johan Borg! Med de meriter Herren har sååå......


Vi ses den 10 nov på avslutningen. Vad kul vi ska ha. Sassasa bra bra Bälinge!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar