söndag 25 november 2012

Vidare i cupen och inställda träningar..

BIF gjorde som vanligt en spelmässigt svag inledning av Allianscupen men vann ändå gruppen efter att gått obesegrade i fyra matcher där man kryssade två matcher (BIF-Vesta 0-0, Vaksala-BIF 1-1) där Slätta räddade en poäng i matchen mot Vaksala genom sin sena kvittering. De andra två matcherna vann man mot Hinden 1-0 där Slätta gjorde 1-0 väldigt sent och mot Uppsala FC med 2-0 efter två mål av Slätta. Matcherna var inte så mycket att hurra åt förutom att Slätta visade fin form och att Jocke Stjernling visade att han kommer att vara med och fajtas i a-laget i år.
Genom placeringen i gruppen så kommer BIF att spela sitt nästa gruppspel på torsdag och där kan man mycket väl stöta på bättre lag än i gruppen då en del lag, liksom BIF mönstrar ett "sämre" lag i första gruppspelet för att sedan förstärka.
Fredlund kommer att ringa runt till de som blir uttagna till torsdagens matcher så de som känner sig manade ta ledigt torsdag kväll och var beredd på att bli inkallade.
Veckans träningar kommer att vara inställda för att ladda upp inför torsdagens cupspel så ingen träning måndag och torsdag.

Tobias Sandqvist som har varit och provspelat med både BIF och GUSK visade att har mycket fotboll i sig och det mesta talar för att han kommer att gå till ett lag högt upp i seriesystemet. Tobias gjorde samtliga mål för Vaksala de första två matcherna och förhoppningsvis kanske han väljer BIF.

Vi på redaktionen återkommer om matchtider senare under veckan.

Målskyttar:
Martin Westerberg 4 Mål


// Bank den bättre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar