tisdag 10 april 2012

Förlust mot Gimo

På annandag påsk begav Bälinge sig ut till Gimo för match. Bälinge kom till Gimo med en stark trupp, men inte speciellt ihop-spelad trupp, vilket visade sig direkt. Det är Gimo som styr och ställer på planen med en otroligt hög press och bra aggressivitet. Gimo lyckas dock inte skapa så jättevassa möjligheter under den första kvarten. Bälinge hade inte speciellt mycket till spel i första då det mest stressades iväg långa bollar utan tanke och ingen kyla i passningsspel eller i rörelsemönster. Dock lyckades Jon komma fri och bli fälld av Gimos målvakt + straff. Fram kliver Filip Elfberg och missar tyvärr. Hade väl kanske inte direkt varit rättvist med 1-0 ledning där.
Gimo tar lite senare ledningen med 1-0 efter att deras forward kommit förbi Johan Borg och sen snyggt placerat in ledningsmålet i bortre hörnet.
Gimos uddamålsledning ser sen att hålla i sig halvleken ut, men på en frispark utökar de på till 2-0. Snyggt mål igen, men väldigt dåligt försvarsspel av Bälinge också.

I halvtid går vi in med ett tvåmålsunderläge och vi kommer överrens om att börja ta för oss lite mer på planen med en mycket bättre inställning, vilket jag tycker märks direkt i andra då vi tar över taktpinnen direkt. Pressen ger resultat då Thomas Clavebring reducerar till 2-1 efter ett fint inspel av Olle Hjort.
Bälinge fortsätter pressa på och har ytterligare några lägen att ta ledningen på. Bollrackaren ville inte in bara. Bör påpekas att Bälinge fick 3 (rätta mig om jag har fel) mål bortdömda för offside. Rätt eller fel låter vi vara oskrivet. Bälinge lyckas inte få till en kvittering denna dag utan Gimo går segrande ur matchen.

Startelva:
Thell
Karlsson, Borg, Kellgren, Rönnerdahl
Gezelius, Degeryd, Rosander, Elfberg
Torstensson, Kanjo

Bänk: Lund, Hjort, Clavebring,

Vill även + för Lund och Clavebring som gör riktigt fina inhopp! Fortsätt så ....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar