Siriu J/elit vs BIF 1-1 (0-1) (Träningsmatch)
0-1 Alexander Kanjo assist : Pär Holmberg
                       HB: Jonatan Ståhl HMB: Alexander Lund VMB: Erik Kjellgren VB: Johan Karlsson
                                        HM: Jon Gezelius OM: Johan Torstensson VM: Alexander Lindahl
                                                        FWD: Alexander Kanjo Pär Holmberg
                       Avb: Martin Karlsson, Anders Rönnerdal och Jesper Haglöf,
Matchen:
BIF gör en medioker första halvlek där man kontrar mot ett bollsäkert Sirius, det goda försvarsspelet sedan förra året var som bortblåst då Sirius gång på lyckas spela igenom centralt och hota backlinjen. BIF lyckas dock hålla tätt hela första halvlek trots otroligt dåligt närkampsspel där man förlorade allt. Det enda positiva var kontriongsspelet där Holmberg hotade hela tiden och rann igenom ett antal gånger utan att göra mål, några mål där och matchen hade nog varit avgjord då Sirius på något sätt ändå kändes uddlösa. Åskådarna fick dock se ett mål innan halvtid då Pär får en fin boll i djupled och gör bort sin motståndare innan han serverar Kanjo öppet mål och vips så hade BIF en 0-1 ledning.
Till andra trodde nog de flesta att BIF skulle ta över och visa lite inställning men icke, hela andra halvlek domineras utav Sirius som rullar boll väldigt fint utan att få de där klara målchanserna. 1-1 får de gratis då BIF som så många gånger tidigare i matchen tappar boll i fel läge och Sirius duktiga högerytter hittar ett perfekt skott/inlägg som en störtade medspelare kan raka in. Snyggt av Sirius men för svagt av BIF. Efter detta dör matchen lite och efter Pärs utvisning tappar BIF allt spel och det är Sirius som är nämast ett mål men G kniper ett friläge bland annat och lyckas hålla siffrorna nere till 1-1. Det som även förändrade ,matchen var den stora missen av domare Mekhrami då han bedömer att Pär filmar i ett läge där alla utom Charlie såg den solklara straffen men istället för straff så får Pär ett gult för filmning vilket senare blir till ett rött då samma spelare går in lite för hårt i en duell på mittplan. Pinsamt agerande av domaren men å andra sidan så förtjänade inte BIF mer än ett oavgjort resultat men ändå. Vi får tacka Sirius för en väl genomförd match och önska dem lycka till i fortsättningen av deras säsong. De hade en hel del duktiga spelare som säkerligan kommer spela med Sirius a-lag om några år.
Den enda spelaren som kan komma undan med godkänt denna match är G då han gör flera bra räddningar, i övrigt vill jag iallafall se en enorm förbättring.

BIF vs Börje SK 4-3 (1-1) (Upplandscupen match # 1)

Matchen:
I denna match presterar BIF mycket bättre än mot Sirius J/elit men det är fortfarande inte bra, då man spelar på tok för strassat och sätter varandra i dåliga lägen vilket gör att motståndarna bryter och kontrar. Som tur är så är det ett tag till seriestart men nu måste BIF ta och höja sig lite grand. Matchens man var helt klart Niklas Johansson som verkligen imponerade på mig med en fin rörelse och bollbehandling samt bra huvudspel. Han står även för första målet i matchen efter ett snyggt anfall som avslutas med ett inlägg från vänster av Jesper som Niklas elegant nickar in i första hörnet. BIF trycker på hela första helvlek utan att skapa några riktigt heta målchanser för utom Brnadebos jätteläge där han måste göra mål. 1-0 ser ut att stå sig till andra halvlek men i matchminut 43 häner det som inte får hända mot ett lag som Börje, efter ett långt inkast så hamnar bollen framför fötterna på en fri Börjespelare som bara placerar in 1-1 och en tung uppförsbacke för BIF med vetskapen om att Börje även hade två handikappstraffar tillgodo.
Andra halvlek blir mycket bättre spelmässigt där BIF vågar lira lite mer samt att Börje börjar tröttna, 2-1 kommer som ett brev på posten då Karlsson driver upp på vänsterkanten och hittar Brandebo snett inåt och denna gång sätter han bollen i nät. Efter detta är det BIF hela tiden, Karlsson träffar bland annat ribban efter snyggt samarbete med Arvid. Börje tar sedan sina två handikappstraffar tätt efter varandra och helt plötsligt stod det 2-3 till Börje med 20 minuter kvar att spela. Som tur är så har BIF sin egen "Pippo" i Niklas Johansson och han fixar 2-2 efter att styrt Slättas skott rakt på målvakten innan han säkert satte sin egen retur, påpassligt måste man säga. Men det målet i ryggen satte BIF allt kort på ett seger mål och det skulle komma i den 85:e minuten då Johan Borg kliver upp på et långt inkast och slår in bollen från två meters håll. Efter detta stänger BIF matchen och vinner med 4-3 i första matchen av Upplandscupen.

Nu tränar vi hårt i veckan för att sedan ta oss an UIF nästa helg, so long!!