fredag 9 mars 2012

Matchinfo

Till helgen spelar BIF två matcher varav en är en träningsmatch mot Sirius junior-elit och en är i Upllandscupen då man premiärspelar mot Börje SK. I Sirius får vi antagligen se bälingesonen Anton Widén som inför i år tog modet att lämna BIF för att verkligen testa vingarna på allvar och det tycker nog alla var ett smart drag då Anton verkligen visat under de senaste säsongerna att han har potential att bli en riktigt bra keeper och det kan nog Sirius lyckas bättre med än Bälinge.

Sirius J/elit vs BIF
BIF kommer antagligen att matcha ett så bra lag som möjligt då många spelare inte gjort sin första match ännu, Filip och Lif är fortfarande skadade och kommer inte till spel men annars ser det ljust ut förutom Slätta som är bortrest och inte kan vara med. Känslan inför matchen är att den kan bli tuff då detta Sirius antagligen har många unga och hungriga spelare men BIF borde ändå vinna ganska komfortabelt om man gör det man ska. Det skall verkligen kul att se Niklas Nilsson denna match då han varit stekhet de senaste träningarna och borde nog sänka en balja eller två. Det viktigaste är dock inte resultatet då man hellre vill se ett bra spel där försvarsspelet skall fungera prickfritt.

BIF vs Börje SK 16:00 Valsätra konstgräs
Första matchen i Upplandscupen och det är viktigt att vinna direkt så att man inte riskerar att åka ur redan i gruppspelet. Det svåra är att motståndarna i gruppen har ex antal handikappstraffar till sin fördel vilket gör det hela svårare. Börje kommer att ha tre straffar till sin hjälp på Söndag och det gäller att prestera på topp för att vinna samt att hoppas på att Martin kniper några straffar.

Kom och stötta oss i helgen alla fans!!

// Bank den bättre

1 kommentar:

  1. De spelar i 6an så två straffar är korrekt..

    SvaraRadera