fredag 27 april 2012

Inför match: BIF vs IK Nordia

VS    Datum: Lördag 28/4 2012

                                                            Plats: Valsätra konstgräs

                                                            Tid: 15:00

Imorgon kära bloggläsare är vi framme vid det magiska datumet 28 april där BIF möter IK Nordia i sin seriepremiär för division 4 Uppland. I en serie som egentligen bara består utav jämna matcher känns ändå Nordia som en av de svåraste matcherna man kan spela i en premiär då laget är tunga och tuffa att möta. Det som gör läget ännu svårare är att de tills i år har bytt tränare och på så sätt kanske spelar en annorlunda fotboll i år. Hur som helst så är detta en oerhört viktig match då man inte vill halka efter i början utav en serie som av allt att döma blir jämnare än någonsin. BIF vill verkligen ta sin första trepoängare i en premiärmatch på fyra år. En positiv aspekt att möta Nordia hemma är att man vunnit mot just detta lag i de två senaste hemmamatcherna.
Hur som helst så har BIF tränat på bra ett tag nu och kommer väl förberedda på denna match som alltså är flyttad till Valsätra konstgräs då det råder spelförbud på IP och vem som kommer dra fördel utav detta får vi vänta och se med men att inte få spela på IP svider allt lite i hjärtat. Tråkigt är att det saknas ett antal tongivande spelare till denna match då det har kört ihop sig för en del samt att skador stör men BIF får visa hur bred trupp man har i år redan i första matchen och det känns bra.
Det skall bli kul att få se Niklas Nilsson i sin första seriematch för BIF då han har varit på strålande spelhumör de senaste matcherna och träningarna och om han vaknar på rätt sida blir det inte roligt för hans motståndare, ett måste är också att få igång Slätta så tidigt som möjligt så han kan behålla sin fina målform från försäsongen. Så totalt sätt känns det bara positivt att ta sig an Nordia imorgon.
Som vanligt ses vi vid matchen imorgon!!

// Bank på bättringsvägen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar